WAT WIJ DOEN

Onze Zorg Oplossingen

 

 

ZIEKENHUIS TV

Smart TV's van Philips, Samsung & LG of TV/Settop box combinatie.

Meer +

TABLET

Tablets van Samsung, Apple en anderen met medische software.

Meer +

BEDSIDE TERMINAL

Alles-in-één bedside terminals van Remedi met medische software.

Meer +

 

 


 

 

LAATSTE NIEUWS VAN ONS BLOG

Zorg Technologie Blog

 

 

7 Zorgtechnologie Trends in 2017

De gezondheidszorg zoals wij die kennen staat onder enorme druk. De steeds ouder wordende bevolking vraagt om meer verzorgend personeel. Technologie en innovaties kunnen uitkomst bieden en zijn vandaag de dag onmisbaar in de zorg.

Lees meer +

Hoe Zorgtechnologie de Patiënt Ervaring Verbetert

Toenemende competitie in de gezondheidszorg zorgt ervoor dat zorgverleners zich meer en meer focussen op verbetering van zorg. Een van de belangrijkste punten waarop winst behaald kan worden is patiënttevredenheid. Patiënten zijn klanten en klanten moet je tevreden houden!

Lees meer +

Versimpel uw Ziekenhuis TV Systeem in 5 Stappen

Wat als uw huidige ziekenhuis TV oplossing niet meer voldoet aan de wensen van nu? Volg ons stappenplan naar een stabiele, simpele, snelle en betaalbare ziekenhuis TV oplossing op maat.

Lees meer +

 

 


  

 


WIE WIJ ZIJN

#1 in Zorg Technologie

 

Patientcaresolutions.eu is een online bron van informatie voor de zorg. Wij geloven dat technologie de zorgomgeving positief kan beïnvloeden. Technologie helpt zorgverleners van over de hele wereld om hun patiënt tevredenheidsniveaus te verhogen en zorgen voor een goede patiëntenervaring. Technologie brengt kennis over, vermaakt en versterkt patiënten. Ook helpt technologie zorgbedrijven kosten te verlagen, inkomsten te genereren en zorgresultaten te verbeteren

Wij bieden informatie over zorg technologie producten en oplossingen. Patiënten multi media systemen, medische software, dwaaldetectie en medische COW's zijn slechts enkele voorbeelden. Op onze blog kunt u terecht voor interessante artikelen, tips, zorg nieuws en inspirerende technieken voor uw zorginstantie.

 
Ontvang als eerste informatie over nieuwe zorg technologie producten en innovaties 

 

 


 

 

 

MET ONS SAMENWERKEN?

Dat kan!

Bent u een fabrikant van technische producten of oplossingen voor de zorg? Bent u op zoek naar een representatieve partner om uw producten te promoten? Neem contact op met ons voor de samenwerkingsmogelijkheden. 

 

Neem Contact Op

HEEFT U MEER INFORMATIE NODIG?

Neem contact op met ons

Bent u voor uw ziekenhuis op zoek naar meer informatie over één van onze zorg oplossingen? Heeft u technische ondersteuning nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op met onze technische specialisten.

 

Connect

 

 


 

 

 

WAAROM DEZE WEBSITE

Onze Motivatie


Technologie in de Zorg

De veranderende markt heeft voor veel IT innovaties in de zorg gezorgd. De vraag naar een centrale plek met alle informatie over deze innovaties werd dan ook hoger. 

Omdat wij sterk geloven in het implementeren van technologie en IT in de zorg, is ons doel het versimpelen van keuze, test en implementatie proces van deze oplossingen.

 

 

Het Doel

Op Patientcaresolutions.eu bieden wij ziekenhuizen en andere zorgorganisaties een bron van informatie over zorg IT en technologie. Wij zijn ons bewust van de hoeveelheid oplossingen en producten beschikbaar in de veranderende markt. 

Daarom is het doel van deze website het samenbrengen van al deze oplossingen en het creëren van een overzicht.

Vind de juiste oplossing voor uw ziekenhuis. Realiseer deze door contact op te nemen met ons of één van onze partners.

 

 

  

Leer Meer

 

 

 


 

 

 


Verbeter de ervaring van patiënten in uw ziekenhuis en

de werkomstandigheden van medewerkers door IT te integreren 


SHARE THIS PAGE